Resultaten Disclaimer

Laatst bijgewerkt op 31-5-2023


Je erkent en gaat ermee akkoord dat met Peper graag Business en Linda Peperkoorn geen claims maken of garanties geven met betrekking tot specifieke resultaten die je kunt behalen door middel van onze trajecten, coaching en training op het gebied van talentontwikkeling, stress minimalisatie, relatiemanagement en optimale productiviteit. Onze programma's zijn ontworpen om je te ondersteunen bij je professionele groei, relaties en productiviteit.


Niets op deze pagina, op onze website(s) of in onze e-mails vormt een belofte of garantie voor je toekomstige loopbaan en resultaten. De ervaringen die worden genoemd, zowel hier als op onze andere websites of in e-mails, geven slechts persoonlijke ervaringen weer van andere klanten en mogen niet als exacte of gegarandeerde resultaten worden beschouwd. Alle cijfers worden uitsluitend ter illustratie verstrekt.


Wij geloven niet in hapklare loopbaan oplossingen. Wel in inzet, innerlijke motivatie, anderen helpen en in het toevoegen van waarde en positieve energie aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het behalen van succes en resultaten is echter afhankelijk van diverse factoren buiten onze controle. Individuele resultaten kunnen variëren, afhankelijk van je eigen inzet, toewijding, motivatie en individuele omstandigheden. 


Onze coaching en online training zijn bedoeld als educatieve en inspirerende hulpmiddelen om je te ondersteunen bij je groeiproces. Het is aan jou om de opgedane kennis en inzichten toe te passen in je eigen leven en carrière. We kunnen geen specifieke resultaten garanderen, maar we bieden je wel de nodige begeleiding en tools om je gericht te helpen bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dat doen we graag en met overtuiging. 


Als je vragen hebt mag je deze mailen naar info@metpepergraag.nl