Veelgestelde vragen met Peper graag Business

Veelgestelde vragen

Werkgeluk? Ha! Dat is zo'n zweeftrend. ECHT Niemand is gelukkig in zijn werk. Toch..?

Met die gedachte schakel je mega kansen en succes uit. Voor jezelf en in de organisatie. Zo blijven je verzuim en uitval hoog. Gewoon omdat je niet investeert in het opladen van de batterij. Waardoor je talent uitblust of vertrekt. Zorg dus hoe dan ook dat jij weet waar jij en je team positief van opladen. Wat ze leegtrekt. Ontdek waar je nu talent, en dus resultaat, succes en impact, onbenut laat. Dat is waar werkgeluk om draait. Zorgen dat jouw batterij en die van je team altijd op tijd oplaadt. Ongeacht de werkdruk.

Vaste, externe coach? Neuh hoor. Wij hebben al interne coaches. Dat werkt goed...?

Interne coaching is top. Op kennis, inhoud en gedrag. Alleen, intern coachen transformeert niet. Verandert niet duurzaam en ziet vaak belangrijke triggers en signalen over het hoofd. Logisch. Coachen op stressreductie, groei en mentale veerkracht is een vak op zich. Om de kern te zien achter gedrag. Inzicht te geven en de juiste vaardigheden te bieden. Om te begeleiden in hetzelfde succesvol net anders doen.

Bovendien geeft meer dan 50% van alle werknemers aan liever hulp te vragen bij een externe, vaste coach. Om vakkundige, objectieve hulp te ontvangen . Op elk niveau in de organisatie en met gepaste frequentie.

Welke verschillende tarieven hanteren jullie eigenlijk?

Op deze website vind je diverse pakketten. Hierbij staan onze particuliere tarieven voor non-profit professionals. Onze werkgever tarieven kun je aanvragen via het offerte formulier. https://lindapeperkoorn.phoenixsite.nl/formulier-werkgever/ .

Via de stretch je organisatiemindset demo kun je de leden tarieven op organisatieniveau aanvragen: https://lindapeperkoorn.phoenixsite.nl/stretch-je-organisatie-mindset/

Verder maken we onderscheid tussen non-profit en commercie tarieven. Op deze manier dragen wij samen met al onze klanten bij aan die mooiere wereld. Doordat we dankzij deze verdeling onze diensten laagdrempelig kunnen houden voor elke professional en organisatie die er baat bij hebben.

Coaching op talent, werkgeluk en succes? Hmm. Succes= gewoon keihard bikkelen.

Nou, nee. Succes is vrijheid èn werkgeluk. Ook voor jou. Bewezen is namelijk dat wanneer je obstakels of problemen ervaart, daar waar je energie van krijgt, je met weinig stress en moeite succesvol doorzet. Terwijl je bij energievreters afhaakt of doorduwt en burn out raakt. Simpelweg, omdat je jouw reserves hebt opgemaakt.

Wat zie jij jezelf het langste doen? ‘Op je tandvlees doorbuffelen, hopend op betere tijden?’ Of met ‘volle energie en laserfocus’ impact maken en dat succes behalen... precies :)

Ik heb al vele coachgoeroes voorbij zien komen met grote beloftes. Er gebeurde niks...

Waar. Prutsers in de coaching bestaan. Het is immers een vrij beroep. Daarom staan wij ijzersterk voor kwaliteit. Voor aandacht en focus. Hebben we 10.000den euro's uitgegeven aan kennis, kunde en licenties in ons vakgebied. Om jou de beste omgeving en begeleiding te bieden. Om dat doel dat jij wilt bereiken, ook ECHT te halen. Wij investeren hier graag in.

In hoeveel tijd en in welke mate jij succes en je doelen bereikt? Dat heb jij zelf in de hand. Door de keuzes die je maakt in tijd, geld, aandacht en energie. Die jij investeert in het doorlopen van onze programma's en in onze gesprekken. Het toepassen van de kennis en het aangaan van faal en succes ervaring. ECHT, zo de moeite waard.

Ik, coaching? Hmm. Ik werk gewoon harder. Dan kom je er ook.

Tuurlijk. Alleen, kies je onbewust gedrag en lijk je elke keer in dezelfde situatie te belanden. Killing en vet frustrerend. Succes bereik je niet met hard werken. Succes zit in je gedachten erover. Samen met een coach krijg je daar inzicht in. Leer je niet-handige patronen herkennen en voorgoed tackelen. En, je doet het ook echt! Zonder die ‘Okay, zie je wel. Het lukt niet!” excuses.

Kan ik jullie diensten ook volgen via mijn werkgever?

Absoluut. Wij geloven in investeren in mensen. Maken dit graag mogelijk door een gerichte offerte voor je werkgever op te stellen. Hoe? Vul dit formulier in:

https://lindapeperkoorn.phoenixsite.nl/formulier-werkgever/ .

Gaan wij voor je aan de slag. Mocht dit niet lukken, neem dan gewoon contact op via de contactpagina! We helpen je graag :)

Welke vergoedingsmogelijkheden zijn er voor jullie diensten?

1. De kosten voor coaching en onze programma's zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.
2. Coaching valt niet onder primaire ziektekosten en worden daardoor meestal niet (geheel) vergoed.
3. In veel collectieve arbeidsovereenkomsten (CAO’s) is een coachings- of opleidingsbudget opgenomen dat jij het recht hebt -in overleg natuurlijk- om in te zetten voor je ontwikkeling en welzijn. Check dus vooral je CAO.
4. Daarnaast hebben veel branches Opleidings- en Ontwikkelingsfondsen die financieel bijdragen aan scholing in die branche. Vaak vallen coaching/ stresspreventie/ talentontwikkeling/ loopbaancoaching daar ook onder. Je werkgever kan daarvoor dan een aanvraag indienen. Het checken waard!

5. Ambtenaren hebben soortgelijke geldpotjes: zoals de Arbeidsmarkt- en Ontwikkelingsfondsen.

6. Sinds 2020 stelt de overheid jaarlijks flinke bedragen beschikbaar voor leren en ontwikkelen in alle midden- en kleinbedrijven. Via de SLIM-subsidie. Je werkgever kan dan budget aanvragen voor coaching/ ontwikkeling en loopbaanadvies of het verbeteren van de vaardigheden van werknemers.

7. Bedrijfsbudget: vaak hebben wat grotere organisaties een eigen budget beschikbaar voor het welzijn en de ontwikkeling van hun werknemers. Eenvoudig omdat dit de productiviteit en resultaten verhoogd.

Coaching en onze programma's zijn in vergelijking met andere vormen van persoonlijke ontwikkeling relatief goedkoop en zeer effectief voor organisaties.

Vraag dus gerust je HR-manager, leidinggevende of directeur naar de mogelijkheden. Vermoed je dat je overspannen of burn-out raakt, dan is de huisarts of bedrijfsarts ook een goede ingang. Wij kunnen jou en je werkgever dan vaak helpen door helder aan te geven wat jij in het programma of in de coaching gaat doen en hoe je daar baat bij hebt in je werk.